VvE Belang

VvE Belang
Hoe gaat het met uw VvE?

Op dinsdag 26 november 2013 organiseert de belangenvereniging voor VvE’s, VvE Belang, de laatste gratis informatiebijeenkomst voor reeds opgerichte en nog op te richten Verenigingen van Eigenaars van dit jaar. TrustMark VvE Beheer raadt elk VvE-bestuur aan een afvaardiging naar deze bijeenkomst te sturen. Deelname is GRATIS, u dient zich alleen wel aan te melden. Onderaan deze pagina treft u een link aan naar de website van “VvE Belang” waarop u zich aan kunt melden.

Eerder dit jaar vond een gelijke bijeenkomst plaats in het “Martiniplaza” in Groningen en daar is de gehele Complex Beheergroep (waar TrustMark een onderdeel van is) aanwezig geweest en wij hebben een goede indruk gekregen van hetgeen er op deze dag aan VvE’s en haar besturen gepresenteerd wordt. Niet alleen krijgt men vragen op vele antwoorden omtrent het opzetten en goed uitvoeren van een vereniging, ook heeft VvE Belang een veertigtal bedrijven uitgenodigd die VvE’s informatie kunnen geven over allerhande zaken omtrent een VvE. Naast deze informatiemarkt organiseert men ook een aantal workshops, waar eveneens kosteloos aan deel genomen kan worden. Zo gaat men voor de pauze in op de risico’s voor de VvE en heeft men een notaris uitgenodigd die een gastcollege verzorgt over het vermogen dat binnen de VvE zit. In de middaguren kan men kiezen uit aan een viertal workshops: Basisregels van het appartementsrecht, Meerjarenonderhoudsplan en verduurzaming, Energie(kosten)besparing en duurzaamheid, of Veilig werken op hoogte.

Het middagprogramma duurt van 13:00 tot 17:00 uur en het avondprogramma is van 18:30 tot 22:30 uur. Indien u zich niet via de website aan wilt of kunt melden, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met VvE Belang op 0162 – 469 120. Op maandag tot en met donderdag is men op dit nummer bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur.

www.vvebelang.nl