TrustMark VvE Beheer “staat als een huis

Over ons.

Wie zijn wij?

TrustMark is voor de regio Zwolle het kantoor voor het beheer van Verenigingen van Eigenaren. We vormen een onderdeel van de Complex Beheergroep, die in de provincies Groningen en Drenthe meer dan 80 VvE’s beheert. Het kantoor voor de provincie Overijssel is begin 2013  in Zwolle geopend.

Onze kracht zit hem in de samenwerking met drie zelfstandige beheerders. Ieder met hun eigen expertise en jarenlange ervaring. Er vindt regelmatig overleg plaats tussen de beheerders uit de Complex Beheergroep. Voor Verenigingen van Eigenaren is continuïteit en stabiel beheer op deze manier verzekerd.

Wanneer u ervoor kiest om het beheer uit te besteden aan TrustMark, dan heeft u één contactpersoon die alle gewenste gegevens administreert en paraat heeft. Geen groot en log kantoor waar elke discipline een eigen accountmanager of afdeling kent, maar één aanspreekpunt voor verschillende vragen of klachten. U wordt niet doorverbonden; u kunt bij TrustMark terecht met één simpel telefoontje of e-mail.

TrustMark is zelfstandig beheerder voor haar eigen VvE’s. De naam TrustMark is een bundeling van disciplines:

● Trustee is het Engelse woord voor een beheerder van eigendommen,
● Trust is Engels voor vastgoed,
● To Trust is vertrouwen in het Engels,
● En Mark is niet alleen Engels voor Merk,
● Maar ook de naam van de man achter deze onderneming.

TrustMark is bekend in en met de regio Zwolle. Daardoor hebben niet alleen de besturen van Verenigingen van Eigenaren te maken met één betrokken contactpersoon. Ook bijvoorbeeld makelaars en notarissen kunnen zich wenden tot één persoon, die hen adequaat kan voorzien van de gevraagde informatie.
Eén onafhankelijke bestuurder die namens de hele VvE kan besturen en bemiddelen, ook in geval van conflicten en besluiten.
TrustMark werkt met een online administratie, zodat u als bestuurder op elk gewenst moment inzage hebt in de voor u beschikbare onderdelen binnen uw VvE. Elk VvE bestuur krijgt een persoonlijke inlogcode om online inzage te hebben in de financiële zaken van de eigen VvE of om vragen of storingen online door te geven en na te zien. Dat betekent dat u 24 uur per dag, 7 dagen in de week kennis kunt nemen en kennis kunt delen van de ontwikkelingen rondom uw eigen Vereniging van Eigenaren. Door de kleinschaligheid van TrustMark zult u als VvE bestuur zich thuis voelen bij het bedrijf en weten dat uw belang absoluut gediend wordt. Het gebruik van technische en moderne middelen zorgt er intussen voor dat u optimaal geïnformeerd blijft.

Het onderscheidende vermogen van TrustMark voor uw Vereniging van Eigenaren:
● Onderdeel van een bestaande beheergroep met jarenlange ervaring en expertise,
● 1 contactpersoon,
● Korte communicatielijnen,
● Gebruikmaking van professionele middelen,
● Regionale en persoonlijke betrokkenheid,
● 24/7 bereikbaar en inzage op elk gewenst moment.
Back to Top