TrustMark VvE Beheer “staat als een huis

Welkom op onze Website.

Hét kantoor voor het beheer van Verenigingen van Eigenaars. Als onderdeel van de Complex Beheergroep hebben wij nu ook een kantoor in Zwolle.
Voor informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en surft u gerust door onze website en ontdek wat wij verstaan onder:

TrustMark VvE Beheer “staat als een huis”

NIEUW bij TrustMark:

Onze MELDKAMER, dus 24/7 persoonlijk bereikbaar.

Het liefst besparen we het onze VvE’s, maar een calamiteit kan zich altijd voordoen. Met ingang van september 2015 bieden wij daarom een meldkamerservice aan voor alle VvE’s die het beheer aan ons uitbesteed hebben. Uw calamiteit gekoppeld aan onze flexibiliteit en zekerheid! Geen ingewikkeld en duur abonnement, maar een vaste en concurrerende vergoeding uitsluitend in geval van een melding.

Klik hier voor meer informatie

GEEN Warmtewet voor VvE’s!

 

Volgens minister Kamp (EZ) zijn de lasten en verplichtingen die voortvloeien uit de Warmtewet disproportioneel voor de VvE.

Voor VvE’s met stadsverwarming of blokverwarming is dit goed nieuws. Het bespaart hen veel geld.

Klik hier voor meer informatie

Over Ons

TrustMark is een zelfstandig kantoor voor het beheer van Verenigingen van Eigenaren (VvE) in de regio Zwolle. Wij zijn regionaal betrokken en bekend, onderdeel van de Complex Beheergroep en online 24/7 bereikbaar.

Lees meer

Werkzaamheden
  • Administratie en financiën
  • Ondersteuning en organisatie
  • Onderhoud en planning
  • Akte van splitsing
  • Additionele werkzaamheden

Lees meer

Inloggen

Verenigingen van Eigenaren die een service abonnement aangegaan zijn bij TrustMark VvE Beheer, kunnen hier 24/7 inloggen om de voor hun relevante gegevens in te kunnen zien. Nog geen inlogcode? Meldt u aan

Inloggen

Waarom kiezen voor TrustMark?

Het beheren van een Vereniging van Eigenaren vergt veel tijd. Elk bestuur van een VvE weet dit. Eigenaren van een appartement willen een optimaal resultaat van hun bijdrage aan de VvE, tegen minimale lasten. Een betrokken en resultaatgerichte partner voor uw Vereniging van Eigenaren vindt u in TrustMark. Een onafhankelijk beheerder voor koopappartementen in de regio Zwolle die uw administratie en financiën, (juridische) ondersteuning, organisatie en het technisch onderhoud volledig beheert. Alles in samenspraak met het bestuur.

 

Back to Top